يکي از خوشمزه ترين و پرطرفدارترين شيريني هاي جهان کيک پاي سيب است. پاي در واقع خميري به نام کراست است که با ساير مواد ترکيب مي شود. در ابتدا آن را به شکل غذا درست مي کردند، يعني داخل خمير پاي را با گوشت و سبزيجات پر کرده و آن را سرو مي کردند. با گذشت زمان انواع ميوه و کرم هاي مختلف نيز براي تهيه آن استفاده شد و امروزه پاي آناناس، نارگيل و شکلات نيز به عنوان دسر سرو مي شود. در اين آموزش شيريني پزي قصد داريم تا طرز تهيه پاي سيب را به شما توضيح دهيم. با ما همراه باشيد.
در داخل يک ظرف بزرگ مواد اوليه خمير پاي را با هم ترکيب کرده تا يک خمير درست شود. سپس خمير را با دست ورز بدهيد.
بر روي يک تخته چوبي آرد ريخته و خمير را بر روي آن با وردنه صاف کنيد تا به ضخامت مورد نظر برسد.
خمير را در داخل قالب يا ظرف مورد نظرتان ريخته و اضافه هاي خمير را از اطراف ظرف جدا کنيد. در نهايت ظرف خمير را در داخل يخچال قرار دهيد تا خميرکمي خودش را بگيرد.
همه مواد را در داخل ظرفي ريخته و به خوبي مخلوط کنيد.
اکنون خمير را از يخچال بيرون آورده و مواد داخل پاي را بر روي آن بريزيد.
تخم مرغ را نيز به خوبي هم زده و با يک برس بر روي مواد بماليد.
خميرهايي که به شکل نواري برش زده بوديد را به حالت حصيري بر روي ظرف پاي قرار دهيد و با برس کمي شير را بر روي آنها بماليد تا سطح روي خميرها تر باشد.
فر را بر روي حرارت 200 درجه سانتي گراد تنظيم کرده و ظرف پاي را به مدت 45 دقيقه در داخل فر قرار دهيد. اکنون پاي سيب تان آماده شده است.
درباره این سایت